Aoi Tori spelar Air Soft

2012-05-27 @ 09:38:45
Dear dear Diary

         I Love Air Soft <3Pannkakor till världen

2012-05-25 @ 22:05:59
Dear dear Diary

Hur gott är det inte med nygräddade pannkakor?
Visserligen ska jag äta dem först  i morgon(massäck) men ändå xP

Recept
2,5 dl mjöl
6 dl mjölk
1/2 tsk salt
1 nypa salt
3 ägg

Hur gör du dina pannkakor?

Kram
AOI TORIIdag är jag ful

2012-05-25 @ 09:08:35
Dear dear diary..

Jag har väldigt svårt att gilla hur min kropp ser ut. Jag har ångest och jämför mig med andra konstant. Vissa dagar är bra, andra är värre. Idag är en dag "värre".

Jag blev frågad om att följa med på en fest ikväll. Fler av mina vänner ska gå och de kommer säkert ha jätte kul. Men jag orkar inte gå dit för att jag kommer känna mig otillräcklig och ful. Jag känner att jag inte är tillräckligt fin för att passa in.

Jag tränar och försöker äta "rätt" så att jag kan bli smalare och på så sätt nöjdare med mig själv. Men hittils har det inte funkat och jag skäms över att jag känner såhär. Det är lite av tabu trots att det är så vanligt. Jag vill att mina vänner ska veta, då skulle de kanske förstå varför jag ibland beter mig så konstigt. Men jag kan inte berätta för dem, för jag vet att de kommer säga emot och säga att jag visst är fin. Men då kommer det kännas så falskt.

Den enda lösningen jag själv ser för att bli nöjdare med mig själv är att faktiskt lyckas gå ner i vikt. Men så mycket gör det svårt för mig, framför allt att jag försöker göra det utan att någon märker. Hur bantar man utan att de här hemma märker något? Det går ju inte..

Längtar tills jag flyttar till eget boende, då kanske jag kan köra på ordentligt..

Kram
AOI TORI

 

Sol, brygga och svanskräck

2012-05-24 @ 21:28:20
Dear dear diary

Det säga att man lär sig något nytt varje dag. Idag lärde jag mig att jag är rädd för svanar! Ett sådan vackert och magestätiskt djur satte skräck i mig när det kom för att tigga till sig av våra kakor.

Vi var ett härligt gäng som satt på en brygga i Farsta strand och njöt av solen hela dagen. Otroligt skönt! Hör och häpna: Jag tror till och med att jag blev lite brun!

Kram
AOI TORI

 

Exo Chinese/South korean

2012-05-24 @ 09:30:20

Dear dear diary..

Hittade något onekligen spännande igår när jag var på väg hem. Har nog inte hört något liknande i asiatisk musikväg tidigare, lyssna!

Exo är ett band med medlemmar från både kina och sydkorea och består av inte mindre än 11 medlemmar. Bandet stardades 2011, vilket gör dem till en relativt ny grupp. Som vanligt är det grymma på att dansa men det som gör bandet extra intressant är att de har alla andra delar också. De visar tydligt att de kan sjunga och de lyckas skapa en atmotsfär utan dess like.

Måste bara tilllägga att pojkbandkulturen är ganska så mycket större där borta kan jag ju säga ^^

Kram
AOI TORI


Aoi Tori Tipsar: Beasts of the Southern Wild

2012-05-23 @ 15:00:00
Beasts of the Southern WildJag hittade precis den här trailern och måste bara dela med mig av den. Påminner om känslan jag fick av Jackten på lycka men den här filmen tror jag kan vara ännu större.

Filmen handlar om en ung flicka som lever i en värld förändrar av all miljöförstöring. När hennes pappa blir dålig ger hon sig ut i världen för att leta efter sin mamma..

Trailer:


Picknick med blivande jobbet

2012-05-23 @ 11:46:53

Dear dear diary

Igår efter intervjun blev jag erbjuden att få vara med på företagets Picknick vid Djurgårdsbron. 
- Oh va kul, tänkte jag igår och tackade genast Ja.
Men idag har jag sprungit runt som en tok och letat efter lämpliga kläder. Det är soligt och varmt men man bör ju ändå ha relativt täckande kläder. Sommar = lika med färg. Mer söt än sexigt. Gah min gaderob klarar inte dessa krav! Till slut rotade jag genom mammas och hittade en söt topp som räddar dagen.

Gud, så här larvigt tjejig har jag inte känt mig sen jag senast var på "dejt". Vilket var i höstas Haha XD O jag känner mig så tragisk.

Men Nu ser jag fram emot eftermiddagen med spännande nya jobbet igen :)

Kram
AOI TORI


Aoi Tori Tipsar: Snow White and the Huntsmen

2012-05-23 @ 09:21:30

 
Snow White and the HuntsmenMed sin bas i en klassisk barnsaga tror jag att filmen bara måste bli grymt häftig. Med bra story och häftiga effekter har filmen chans att slå stort. Den enda oson jag har är att det ska bli samma sak som med Narnia, för mesigt. Men utifrån trailern tror jag inte vi kommer behöva vara oroliga.

Känner du igen huvudpersonen kanske? ^^

Rekomenderar varmt att se trailern:Känslor som svallar över

2012-05-22 @ 23:35:27

Dear dear diary

Efter att ha sett filmen The vow med min familj och sedan funderat lite själv har jag kommit fram till lite saker.

Människor kan förändras av saker som händer, i just den stunden eller långt senare. Men vi kan även förändras utan att något särskild stor händelse utlöser förändringen.

Jag genom går en sådan förändring. En sådan där som sker under lång tid och som tar tid att märka, men som inte går att komma ifrån. Av olika anledningar har jag de alltid skjutit undan min famiilj så fort något jobbigt har hänt, jag har inte velat haft dem nära utan stängt alla dörrar.

Jag har känt och känner mig trasig. Som att jag bär på ett öppet sår och min familj har alltid lyckats strö salt i dem. Strö salt i mina sår och mina problem. Det gjorde för ont, så jag höll dem på avstånd. Som en skadad katt som drar sig undan och slickar sina sår.

Men jag gör inte så längre. Många av mina sår finns kvar och gör fortfarande ont. Men de ser inte lika dana ut. De problemen jag hade förut handlar inte längre om samma saker, eller så är det jag som handskas med dem på ett nytt sätt.

På något sätt har jag slutat stänga ute min familj och börjat sätta värde i att ha deras närhet. Jag har vänt mig emot dem och börjat sträcka ut mina armar för att hjälpa dem. Min morfar och mormor, min mor och min far, min bror, och framför allt till min syster. Jag ser för första gången hur mycket de behöver mig och hur mycket jag kan göra för dem.

Kanske försöker jag ta igen allt det jag försakat. Kanske har jag sett ett nytt värde i att umgås med dem. Jag gråter nästan nu när jag skriver men jag vet inte riktigt varför. Mina känslor känns alltid för stora för mig att hantera så vanligtvis försöker jag bara glömma bort dem.

Kanske har jag alltid älskat dem förmycket, så mycket att det gjort ont. Älskat dem så mycket att deras omsorg och oro har känts som bevis på mitt misslyckande. Att var gång min mor pushade mig såg jag bara vad jag själv inte förmådde att göra.

Jag är ledsen, Jag försöker, Jag kommer bli bättre, Jag kommer bli starkare.
Jag älskar er.

Kram
AOI TORI


Facebook fiasko

2012-05-22 @ 14:16:00
Dear dear diary

Visst brukar man säga att man aldrig ska göra slut via sms eller mail, att det är fegt och dåligt. Men det här tar nog priset av både nivån på tragiskt och sorgligt:

Kram
AOI TORINyanställd på Trygga Hem

2012-05-22 @ 13:40:02

Dear dear diary..

WOOP WOOP!!


Är man glad eller vad?

Jag har fått jobb på Trygga Hem!


2ne1 - Ugly

2012-05-22 @ 12:05:00

Dear dear diary

Bandet är samma som jag tipsade om igår, 2NE1, ett tjejband från korea.

Texten i den här låten känner jag igen mig i så otroligt mycket. Det är som att den som skrev låten läste rakt ur mitt huvud.

Kanske känner även du igen dig?

Kram
AOI TORI


Working progress

2012-05-22 @ 10:00:00
Dear dear diary

Precis nu sitter jag på en jobbintervju!
Har jag tur, peppar peppar, så får jag skriva på papper till mitt första riktiga heltidsjobb.
Dock är det på andra sidan stan så det blir till att bite ihop för att orka med resvägen. Men
gud så värt!

Håll tummarna åt mig!

Kram
AOI TORI


Dagen med stort D

2012-05-22 @ 07:13:41
Dear dear diary

Idag gäller det, om några timmar får jag veta om jag fått jobb eller inte! Efter att ha gått hemma några veckor utan jobb så är kanske detta sista dagen. Oh så spännande!

Är faktiskt inte så nervös som jag trodde jag skulle vara. Jag är inne i något sådär konstigt avaktande lugn, som att jag inte vågar ta ut något i förskott.

Laddar upp med en rejäl frukost i alla fall!

Kram
AOI TORI


Aoi Tori's Vanilj Latte

2012-05-21 @ 20:32:45

AOI TORI's Vanilj Latte

Något jag kommit att älska är vanilj latte och dricker det hemma väldigt ofta. Jag har även börjat experimentera med olika smaker för att få fram de bästa och godaste!

Följande ska jag använda för att göra kvällens Latte:Närmare bild på smaksättarna:
Så här gör du:
Du börjar med att värma upp mjölken i en kastrull, den ska bli varm men inte börja koka.
Rör ner 1 msk av vanilj syrapen och en gnutta av hasselnötsmassan i mjölken. Börja vispa
mjölken med den lilla elvispen så att den blir fluffig. Häll upp mjölken i ett glas eller i en mugg.
Kaffe gör du separat och häller försiktigt ner i glaset/muggen med mjölken.

Viola! Du har en smarig egen gjord Vanilj Latte!

Tips! Har du ingen vanilj syrap kan du använda vaniljsocker,
men ha i ganska mycket för att få till en riktig vaniljsmak.
Kram
AOI TORI2NE1 - I am the best

2012-05-21 @ 19:08:09

Dear dear diary, have u seen?

Dessa tjejor bildar tillsammans det koreanska popbandet 2NE1. Blir alltid grymt peppad av att lyssna och otroligt inspirerad av deras klädstilar. Hittar du någon egen favorit?

Liksam de flesta koreanska pop band har de vissa egenskaper:
Duktiga dansare - Coola Outfits - Grymt snygga  

Håller du med?

Kram
AOI TORI 


Men människa då! KISSIE-chock

2012-05-21 @ 15:02:27

Min Kissie chock..

Ber om ursäkt om ni nu tycker att jag är helt dum i huvudet och bakom flötet. Men aldrig hade jag någon aning om att Kissie såg så otroligt extrem ut! Visst kan det vara snyggt med smal midja och stora bröst, men här är verkligen ett exempel på när "idealet" blir som allra fulast!

Om jag inte visste bättre skulle jag tro att det är gjort på skoj och med papper i Bh.n..Meningen med livet är att fylla det med lycka

2012-05-21 @ 11:04:08
Dear dear diary

Vad är meningen med livet om inte att fylla det med lycka och glädje?
Så njut av allt du gör, allt har sin egen skönhet och charm.

Kram
AOI TORI


Tävling: Vinn Nailarts!

2012-05-20 @ 23:26:59


Nu bjuder AOI TORI in till en tävling för alla läsare!

Tävlingen arrangeras för att fira att bloggen öppnades upp i Bloglovin och Vinnaren utses
genom lottning. Det är Aoi Toris första tävling så jag hoppas många vill vara med!


Anmälan
Man anmäler sig genom att:

1. Börja följa Aoi Tori via Bloglovin(knapp finns till vänster)
2. Kommenterar nedan och skriver vilket följar nummer du blev

Regler
- Vinnaren utses via lottning
- Priset skickas ut via post från mig
- När en vinnare är utsed kommer alla deltagare att meddelas

Priser
- Diplom
- Ett inlägg i Aoi Tori om vinnaren
- 4 st jätte fina ark av NailArts, nagelklistermärken.
Super att använda när man vill ha fina naglar på ett enkelt sätt. 


Lycka till!
Alla frågor är välkommna!


Kram
AOI TORI


I wish it wasn't an Illusion

2012-05-20 @ 17:12:53


I wish it wasn't an Illusion

YOHIO är stor i Japan

2012-05-20 @ 14:00:00

Har du sett de här? Tror inte det :P

En svensk kille som gör succe i japan. Nog ska han ha credit för att han gör något grymt coolt och häftigt!Vart finns känslorna?

2012-05-20 @ 13:00:00

Dear dear diary

Hur sjutton ska man kunna veta vart allas gränser går?

Jag är en känslig tjej som anser att om någon lägger armen om mig och säger att jag är söt, så stöter denne på mig. Har jag fel?

Om någon skickar sms med massa hjärtan, då betyder det också mer än bara vanligt samtal. Har jag fel?

Om allt är okej att säga, utan att ha någon känsla eller tanke bakom det. Hur ska man då kunna veta när det verkligen är på riktigt? Värdet i en komplimang försvinner om den används utan att verkligen menas.


En osäker själ..

Kram
AOI TORIBloggLovin

2012-05-20 @ 12:41:11
Följ min blogg med Bloglovin

Det Förbjudna lockar

2012-05-20 @ 11:52:00

Dear dear diary

Varför är det Förbjudna alltid så lockande?

Igår kväll efter tolv satt jag och kollade på skräckfilm, samtidigt som jag drack en massa kaffe. Så underskatta inte hur speedad jag var. Menar, för inte länge sen tyckte jag Beck var sjukt läskigt!

Men så börjar jag sms med den här kompisen till mig, vet att han har flickvän men då han blev full och jag speedad med samtalet liite för kärvänligt. Inget överdrivet, bara en massa hjärtan som inte brukar vara där..

Was it over the line? :O

Kram
AOI TORI


Air Soft spel i Barkarby

2012-05-19 @ 20:13:55

Dear dear diary

I en del av Barkarbys skogar i Stockholm spelas det varje lördag Air Soft. En kär vän till mig brukar vara där och han bjöd in mig..

O galet vad kul det var! Vi delade upp oss i två lag och körde sen olika "lekar". Kort och gott handlar det om att samarbeta och skjuta ner så många "Fiender" som möjligt utan att bli träffad själv.

Fast klart en del av nöjet är att bli träffad också xP
Det gör inte ont alls om du blir träfad på avstånd, vilket jag blev. Men kan tänka mig att det är Betydligt värre om du blir träffad på nära håll.. :O

Kram
AOI TORI

 


AOI TORI say:

2012-05-19 @ 08:59:29

"Pengar är alltid en bristvara för den med värdefullt liv."
Drömmen om Silverlandet kap 1

2012-05-19 @ 08:08:57
Dear dear diary..

Silverlandet

kapitel 1
I natt drömmde jag om något så vackert och underbart som Silverlandet. En oas gömd i öknen på en främmande planet. En värld annan än denna och där jag var den som höll i nyckeln till att återfinna Silverlandet.

Hela min familj och jag befann oss i denna annourluna värld styret av olika dominerande härskare. Landskapet var kargt, nästan bara öken och stäpp vilket gjorde det svårt att bo utanför städerna. Men livet inne i städerna var styrt med hårda händer och enorma skatter. Ingenstans fann folket en fristad.

Ihop med ett gäng väldigt tappra människor flydde vi från staden på hästar starkare och smartare än något jag mött tidigare. Hästarna kunde springa i samma takt som vilken bil som helst, om den ville. Vi flydde för att kunna hitta Silverstaden, en stad som tillhörde mig och som enbart jag kunde öppna. Det var min chans att skapa en frizon för alla.

Vi blev jagade men klarade oss undan. Jag visste inte vart vi skulle, aldrig hade jag sett något av denna planet förutom en enda stad och denna omvärld var mig obekant. Men kanske var det de som gjorde att jag vågade, för jag var inte särskilt rädd. Inte hela tiden i alla fall.

Efter att ha kommit undan vandrar vi in i en gigantisk grav, precis där stäppen mötter havet och man skulle kunna tro att här var grönt. Men nej, det enda som fanns här var en grav av stål och trasiga konstruktioner. I vattnet låg bitar av bryggor som en gång skapat en gång på vattnet men som nu ej gick att använda. Enligt legender var det här porten till Silverstaden skulle ligga.

När jag går närmare vaknar det som skulle varit dött till liv. En lampa tänds och sakta börjar trötta maskiner jobba. Våra hästar frustar och vågar först inte närma sig den brygga som byggs ihop rakt framför våra ögon. Men det går inte att ta miste. Det är våran väg som byggs upp framför oss, ut över vattnet. Jag kliver av min häst och går ut på bryggan. Den leder mig och mina män en kort bit ut i vattnet för att sedan bryta av inåt klippväggen, in bakom skrot. En kort bit in, precis utom synhåll från stranden får vi beviset på att vi kommit rätt.

En stor port av glas och skimrande silvermetall ligger framför oss. Som ringar på vattenytan känner jag hur det svagt vibbrerar inom mig. En känsla av igenkännande, en skön känsla av att vara hemma. Men när jag lägger handen på porten händer inget. Jag får ingen reaktion och porten går inte att öppna. Mina män blir rastlösa och jag osäker.  Men tillskillnad från mina följeslagare vet jag från min värld vad en Nyckel är för något. Halsbandet jag bär runt halsen passar precis in i skåran där ett nyckelhål skulle ha varit och dörren öppnar sig.

Innanför ligger en fin liten lägenhet, ett boende för ett fåtal personer. Trots att det är dammigt och smutsigt går det inte att ta miste på dess skönhet. Men både jag och mina förljeslagare blir osäkra. Här kan man inte skapa en fristad för tusentals människor. Det är alldeles för litet.

Då hojtar den yngste av oss till, den som vandrat bortåt och som inte sytes mer. Han ropade igen och vi skyndade alla dit. Helt strundade vi i våran säkerhet eller vad som skulle kunna hända, allt vårat hopp sattes till vad vi nu skulle kunna hitta. och inte blev vi besvikna.

Skymd undan omvärlden hade en teknik, som för mig såg som magisk, gömt undan en hel stad i bergen. Där det från utsidan endast såg ut och kändes som sten låg här en ljus och vacker stad som trots sin ensamhet för så länge glittrade av flödande vatten och grönska. Här var våran räddning. Här kunde vi skapa en fristad. Ensama tårar rann nedför mina kinder. Jag kunde göra det här. Det skulle gå.

O så vackert det är.

fort följer..

Sleepy Sleepy ~

2012-05-19 @ 00:25:30


Photoshop Fotograf: Systrami

2012-05-18 @ 22:20:00

Photoshot!

Jag lovade tidigare att jag skulle lägga upp bilder från dagens foto lekar och nu äntligen har jag redigerat en del av dem. Bilderna är fotade av mig eller min syster med min Samsung Galaxy S2, lite begränsade är vi alltså när det kommer till tekniken ha ha ha.. xP

Men vissa av bilderna blev faktiskt riktigt bra tycker jag.
Vad tycker du?

Kram
AOI TORI

En i sanning vacker stund

2012-05-18 @ 21:44:44
Dear dear diary

Så fantastiskt livet kan vara ibland! I morse när jag vaknade var jag väldigt deppig och kände mig helt enkelt värdelös. Men efter att arrangerat en photoshot med min syster och haft ett tufft träningspass vände mitt humör.

Efter att jag sprungit satt jag på våran veranda och fastnade av skönheten som skapades av värmen i den nedgående solens ljus. Det var så vackert, skört och starkt på samma gång. En värme så stark att den lyste upp mitt inre.

Det är för sådana stunder det i sanning är värt att leva för!

Kram
AOI TORI
Ego Tripp

2012-05-18 @ 16:46:40

Från dagens fotosession ;)Just A Litte Taste

2012-05-18 @ 15:03:56
Dear dear diary

Syster min och Jag har precis fotat massor, med lite smått galet smink. 
Fler bilder kommer upp under dagen!

Kram
AOI TORI 

Lip Color

2012-05-18 @ 13:10:00

Idag är stora foto och testa smink dagen!
Ett smakprov på vad min syster skapade igår:

Sjukt snyggt eller vad!?


Tungt att andas

2012-05-18 @ 12:22:37
Dear dear diary..

Vissa dagar är det jobbigt att bara andas. Känslan av misslyckande och fulhet får det att krypa i kroppen av obehag. Jag känner mig fet och ful. Tråkig. Jag blir arg på världen runt omkring mig, för att den får mig att känna mig så som jag gör.

Idag är en sådan dag. När själförtroendet är i botten och obehaget ligger som en hinna över mig. Det är som att någon hällt något äckligt över dig och du vill bara bort från det. Men det går inte. För det där äckliga som man bara vill bort ifrån så fort som möjligt är dig själv..

Vilken dröm vore det inte att få vakna var dag och känna sig vacker. Känna att man gör något bra, att man skapar något. Att man är omtyckt.

Hoppas innerligt att er dag är betydligt bättre

Kram
AOI TORI


Pink and Blue

2012-05-17 @ 15:58:43

Woop Woop Suprise!

Följande två ASGRYMA läppstifft införskaffades idag. Planen är att fota lite grymma foton med dessa senare ^^
Vilket är snyggast?
Häpna och beundra gott folk

2012-05-17 @ 15:40:49
Dear dear diary

Hittade en liten butik med helt underbara lådor och snygga/roliga saker!
Sånt som bara måste visas: Se och Njut ;)

Kram
AOI TORI


Äventyr söder om djungeln

2012-05-17 @ 11:12:06
Dear dear diary

Att skriva på mobilen när man åker buss är inte lätt ska ni veta! Så mycket roligare är det dock att kunna blogga om saker precis när de händer.

Är på väg till en shoppingtur i södra stockholm (läs söder om djungeln). Listan är lång men plånboken halv tom så vi får se vad vi hittar för fynd.. Med mig har jag min trogne vapendragare, den ständige klädtjuven: min syster. Önska oss lycka till på vårat äventyr!

Kram AOI TORI

Aoi Tori Loves You ~

2012-05-17 @ 00:11:49


Utdöende Japaner?

2012-05-16 @ 23:58:57

Läste metero idag och såg något sannerligen besynnerligt..

Runt år 3000 kommer det Inte längre födas några fler japaner.


Det är tydligen inte så populärt att bli gravid i japan.. eller? Känns hel knas att en folkgrupp kan klassas som utdöende så som de gör i artikeln: http://www.metro.se/nyheter/inga-barn-i-japan-om-999-ar/EVHlen!NQJsPeDWv30s/.

Hur ska de tacklas med detta då? För inte lär väl den japanska regeringen låta det hela fortgå utan någon form av åtgärd. Kanske kommer allmänheten uppmannas till att ha sex oftare. Ser framför mig stora offentliga reklamskylltar som uppmannar till sex. Det kan ju vara något att gå förbi med minderåriga.. ha ha ha..

Skämt åsido. Det känns hämskt att det skulle vara fallet. Att den japanska befolkningen skulle vara utdöende, menar jag. Reklamen i sig skulle väl vara mer underhållande..   


Melon och Jordgubbar

2012-05-16 @ 23:03:55
Dear Dear Diary

Vad kan vara bättre än att överaskas med detta så där på kvällen? Underbara mamma, när hon är som bäst, gjorde i ordning jordgubbar och melon. Nom nom säger jag bara :P ~ 

Kram
AOI TORI


Tips: CATY (musikblogg)

2012-05-16 @ 18:18:11

Av en slump klev jag in på en grymt häftig blogg som jag kände att jag ville dela med mig av.

Bloggen heter CATY.NU

En otroligt inspirerande blogg som bara måste läsas.

O Människan är ju EN JÄKEL PÅ ATT SJUNGA!
o arma mig, en pil har skjutits genom mitt hjärta:Så mosh iväg och kolla in henne!

Kram
AOI TORI

Aoi Tori - Shoppaholic ~

2012-05-16 @ 17:42:11

Dear Dear Diary

Trots att jag för stunden är "fattig" så kunde jag inte låta bli att fönstershoppa när jag var i stan. Känner mig just nu väldigt materialistisk men jag måste visa ett par nästan-dö-för-skor som känns så AOI TORI!

Materialla saker som skor och liknande borde inte betyda så mycket men jag älskar att känna mig fin. Förr var jag inte alls så utan det har kommit mer och mer.

Det har med pengar att göra. De senaste åren har jag haft mer pengar, jag har alltså Kunnat spendera pengar på kläder och skönhets saker.

Det har blivigt en drog. Nästan som ett beroende. En fåfänga som tidigare hållt sig gömd men som nu vräker sig utåt!


Se och Beundra:
Jag och min vän tog oss även en tur till en Japan affär där jag hittade Grymt snygga nagel klistermärken (ska pimpa naglarna senare ikväll). Kan verkligen rekommendera en tur dit om man är intresserad av sådant, ligger vid Rådmansgatan i Stockholm.
Kram
AOI TORI 


Frukost?

2012-05-16 @ 10:20:29
Dear Dear Diary!

Tidig lunch resulterar i mager "frukost".. xP
Citron-vatten.

Kram
AOI TORI


Blogg Reklam

2012-05-15 @ 22:36:27

Dagens Ros: Reklam för bloggen!

Måste säga att jag hittat världens bästa sätt att göra reklam för ens blogg: http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=aoitori

Genom att registrera sig via länken ovan får du massor med nya besökare, utan att anstränga sig!
Super eller hur ;)

Kram
AOI TORI


Ris

2012-05-15 @ 21:54:32

Grymt mycket Ris till att vara trött på kvällen!
Vill ju inte alls gå och lägga mig på länge jue... >S

Kram
AOI TORI


Jobbintervju

2012-05-15 @ 20:57:56
Dear Dear Diary..

Idag var jag på en Jobbintervju hos Trygga Hem. Trygga Hem verkar vara ett bra företag och jobbet är jätte intressant. Vet dock inte om intervjun gick så bra. De var jätte snälla och det var rent av enbart trevligt att vara på intervjun, vilket gjorde att jag slappnade av och sa saker jag kanske inte borde sagt.

Kanske hade det varit bättre om jag varit mer på tårna och vaktat mina ord lite bättre.

I värsta fall söker jag bara något annat ;)

Kram
AOI TORI


Danny i Ondskan

2012-05-14 @ 21:50:45
Visste ni att Danny (idol) är med i Ondskan? Super-Syster såg honom direkt och skrek till.

Haha, själv hade jag aldrig sett honom men efter lite efterforskningar så visst är det sant!

Kram
AOI TORI

 

Kvällsmys * Latte * Syrran *Onskan

2012-05-14 @ 19:50:53

Som sexigast

2012-05-14 @ 18:51:20
Dear Diary

Håret mitt är fortfarande blött efter duschen och min kropp är trött efter en spring stund ute. Gud så härligt! Känner mig av någon rolig anledning alltid som sexigast efter att jag tränat haha xP 

Det är konstigt hur man ena stunden känner sig deppig och ful, men i andra snygg och glad. Inte för att känslorna alltid är hopp parade så men lite hör de ihop, i alla fall för mig som tjej.

Bäst är när man enbart är Glad, just för ingen speciell anledning alls ;)

Kram
AOI TORIFilm är visst på riktigt!

2012-05-14 @ 10:26:54
Dear Dear Diary.. ;)

Igår kväll gick The last Samuraj på 4:an, och våga inte säga annat än att det är en av de bästa filmer som gjorts! Det är nog den enda film med hårt och sorgligt slut som jag faktiskt gillar. För normalt när filmer slutar tungt och sorgligt bär jag med mig det i flera dagar. Att uppoffra sig för att uppvissa en moral så som de gör är beundransvärt. 

Det är här en cynisk person kommer in och säger -"Det är ju bara film! Det är inte på riktigt!"

Men det är så fel att bara säga så. För det må vara en producerad händelse, men den är skapad av en eller flera människor. Dessa människor har inspirerats av något hos dem själva eller i deras närhet. Historien som visas speglar något av våran mänsklighet så som vi är. Oavsett om det filmen handlar om verkligen har hänt eller inte så är det taget någonstans ifrån. Vilket för mig gör det som vissas till viss del verkligt. det går att ta lärdom av det du ser. 

Kram 
AOI TORI 

13 05 12 Opening

2012-05-13 @ 17:18:05

Så många bloggar finns det där ute att det inte är någon mening med att räkna dem.

Min "blogg" är min dagbok. Min minnesbank och själ.

Jag väljer att vara anonym för att på så sätt kunna vara helt uppriktig om mig själv och om mina åsikter. Det enda jag vill säga nu om det är att det är för min egen skull. Det är så långt mitt mod sträcker sig.

Kram
AOI TORI


RSS 2.0